Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer 12 volt
Flessenwarmer 12 volt

Flessenwarmer 12 volt

Op stap gaan met een baby of een peuter vraagt heel wat voorbereiding. Alles wat je voor je baby of peuter nodig hebt, stop je het best in een luiertas: hydrofiele luiers, luiers, een fopspeen, vochtige doekjes, reservekledij, een handdoekje, kortom alles wat je in de loop van de dag nodig zou kunnen hebben. Uiteraard neem je het best ook de voeding van je kleintje mee.


Een flesje melk kun je makkelijk van tevoren maken, maar koude melk zal je dreumes met grote honger zeker niet waarderen. Als je een lange autorit voor de boeg hebt dan kun je babyvoeding het makkelijkst opwarmen met een flessenwarmer die op 12 volt werkt. Deze kun je aansluiten op de sigarettenaansteker van je wagen en na een tijdje kan je hongerige spruit zijn buikje vullen.

Hauck Feed Me Flesverwarmer Auto – Zwart

Hauck Feed Me Flesverwarmer Auto - Zwart Met de Hauck Feed Me Flesverwarmer Auto kun je makkelijk en snel een flesje melk opwarmen in de auto. Ben je met het hele gezin op stap en krijgt jullie jongste spruit honger dan moet je dankzij deze flessenwarmer niet langer op zoek naar elektriciteit om een flesje op te warmen. Je plaatst het vooraf klaargemaakte flesje in de flessenwarmer, sluit deze door middel van de bijgeleverde adapter aan op de sigarettenaansteker van je wagen en na een tijdje kan je kleintje genieten van zijn maaltijd op de juiste temperatuur. Deze flessenwarmer van neopreen past zich aan aan elke fles en je kunt deze makkelijk in de bekerhouder van je wagen plaatsen. Voor dit handige toestel betaal je iets meer dan 16 euro.

Tigex Flessenverwarmer Express Voor Onderweg

Tigex Flessenverwarmer Express Voor Onderweg De Tigex Flessenverwarmer Express Voor Onderweg kun je zowel makkelijk thuis als in de wagen gebruiken. Thuis stop je de stekker gewoon in het stopcontact. In de auto gebruik je de 12 V-aansluiting van de sigarettenaansteker. Een flesje melk of een potje babyvoeding warm je met deze flessenwarmer in geen tijd op. Bijzonder handig is dat deze flessenwarmer geschikt is voor vrijwel alle babyflesjes en potjes. Deze flessenwarmer kost 47,90 euro en is hiermee een van de duurdere exemplaren.

 

Tot slot

Een flessenwarmer die ook op 12 volt flesjes en potjes babyvoeding opwarmt is een ideaal toestel om met je mee te nemen als je met de wagen op stap gaat. Je sluit deze gewoon aan op de sigarettenaansteker van je wagen, plaatst het flesje of potje babyvoeding erin en je kleintje krijgt in een mum van tijd zijn maaltijd voorgeschoteld.

Een reactie plaatsen