Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer aanbieding
Flessenwarmer aanbieding

Flessenwarmer aanbieding

Bij de meeste gezinnen staat de flessenwarmer in de keuken, dat is immers de plaats waar maaltijden bereid worden. Toch kan het interessant zijn om ook op de kinderkamer een flessenwarmer te hebben. Op de honger van je kleintje staat immers soms geen tijd.

Hoewel sommige flessenwarmers helemaal niet duur zijn in aankoop is het altijd interessant om een bijkomend exemplaar in de aanbieding te kopen. Heb je echter een heel dure flessenwarmer op het oog waarvan de prijs je budget net iets overstijgt, dan kan het interessant zijn om de aanbieding van dit exemplaar af te wachten. Net zoals vele babyartikelen komen ook flessenwarmers soms in de aanbieding en dat is uiteraard de uitgelezen kans om een extra exemplaar of een iets duurder exemplaar aan te kopen. Voor je het merkt zijn aanbiedingen zo weer voorbij. Een overzicht geven van de huidige aanbiedingen heeft dan ook niet veel zin. Heb je tijd om nog even de aankoop van een flessenwarmer uit te stellen dan vind je hieronder twee duurdere flessenwarmers die je net zo goed in de aanbieding kunt kopen.

Nuvita flessenverwarmer voor thuis en onderweg

Nuvita flessenverwarmer voor thuis en onderweg Een heel bijzondere, maar vrij dure flessenwarmer is de Nuvita flessenverwarmer voor thuis en onderweg. De normale prijs van deze flessenwarmer is 82,19 euro, dus als je deze in de aanbieding op de kop kunt tikken heb je een goede zaak gedaan. Het bijzondere van deze flessenwarmer zit hem in het feit dat deze thuis volgens het principe van een warmwaterbad werkt, maar dat je deze in de auto kunt gebruiken om flesjes zonder water op te warmen. Deze flessenwarmer is geschikt voor alle soorten flesjes tot een diameter van 8,4 cm.

Chicco digitale flessenverwarmer

Chicco digitale flessenverwarmer Een andere vrij dure flessenwarmer die je goedkoper in de aanbieding kunt kopen is de Chicco digitale flessenverwarmer. Voor deze flessenwarmer betaal je normaal net geen 60 euro. Aan de voorkant van deze flessenwarmer vind je het bedieningspaneel waarmee je uit 12 verschillende opwarmprogramma’s kunt kiezen. Je kunt er zowel flesjes melk als potjes babyvoeding mee opwarmen. Op het eerste gezicht misschien wat ingewikkeld, maar eenmaal je de werking onder de knie hebt is dit een flessenwarmer die je niet meer zult kunnen missen.

 

Tot slot

Een extra toestel om de maaltijd van je kleintje op te warmen is altijd interessant. Helemaal interessant wordt het als je deze extra flessenwarmer in de aanbieding kunt kopen. Het grote nadeel van aanbiedingen is echter dat deze meestal maar een beperkte tijd geldig zijn. Er snel bij zijn is dus de boodschap!

Een reactie plaatsen