Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer camping
Flessenwarmer camping

Flessenwarmer camping

Ook op vakantie wil je de voeding van je kleintje op een comfortabele manier kunnen opwarmen. In een hotelkamer of in een vakantiehuisje zijn er meestal voldoende stopcontacten aanwezig voor een flessenwarmer maar op een camping is dat vaak niet zo evident. Een flessenwarmer speciaal voor onderweg – die ook op 12 volt werkt of volgens het principe van een thermosfles – is dan ook een prima oplossing.


NUK – Flessenwarmer Auto en Thuis

NUK - Flessenwarmer Auto en Thuis Met de NUK Flessenwarmer Auto en Thuis verwarm je makkelijk en snel een flesje melk of een potje babyvoeding. Dankzij de adapter voor 12 volt aansluiting kun je deze flessenwarmer ook perfect onderweg, in de wagen of op de camping gebruiken. Handig is dat de flessenwarmer automatisch uitschakelt, een geïntegreerde schaalverdeling heeft en geschikt is voor vrijwel alle maten flesjes of potjes. Voor deze bijzonder handige en veelzijdige flessenwarmer betaal je net geen 48 euro.

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Tommee Tippee - Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg De Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer werkt volgens het principe van een thermosfles. Deze flessenwarmer bestaat uit drie delen: een maatbeker van roestvrijstaal, een speciale dop en een beker. Het gebruik is heel makkelijk: je vult de maatbeker met gekookt water en sluit hem af met de dop en de beker. Zo heb je altijd warm water bij om een flesje op te warmen. Als je kindje honger krijgt plaats je het flesje in het warme water en de maaltijd van je kleintje wordt langzaam opgewarmd zonder dat de nodige voedingsstoffen verloren gaan. Je haalt de Tommee Tippee – Closer to Nature al in huis voor net geen 25 euro.

Alecto BW-512 CAR + Deksel | Inclusief stoomkap: zorgt voor optimale sterilisatie en voorkomt spatgevaar | Wit

Alecto BW-512 CAR + Deksel | Inclusief stoomkap: zorgt voor optimale sterilisatie en voorkomt spatgevaar | Wit De Alecto BW-512 CAR is een bijzonder handig toestel. Je warmt er niet alleen flesjes melk of babyvoeding mee op, maar je kunt er ook flesjes en spenen mee steriliseren. Altijd handig dus voor op de camping waar flesjes en spenen net iets sneller vies worden dan thuis. Deze flessenwarmer kan op netstroom werken, maar beschikt ook over een speciale adapter zodat die op 12 volt kan werken en dus makkelijk onderweg kan gebruikt worden. De voeding wordt in deze flessenwarmer gelijkmatig opgewarmd zodat alle voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Deze flessenwarmer kost iets meer dan 26 euro.

Tot slot

Vroeger was het vaak een heel gedoe om flesjes melk of potjes babyvoeding op te warmen op de camping. Dankzij flessenwarmers die werken op 12 volt of volgens het principe van een thermosfles, kun je vandaag de dag ook tijdens het kamperen je kleintje makkelijk en op een comfortabele manier voeden.

Een reactie plaatsen