Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer en sterilisator
Flessenwarmer en sterilisator

Flessenwarmer en sterilisator

Er bestaan wel meerdere manieren om flesjes melk of potjes babyvoeding op te warmen en om flesjes, spenen of fopspenen te steriliseren. Zo kun je voeding opwarmen in een warmwaterbad of in een magnetron. Steriliseren kun je in een kookpot of een snelkookpan, in een gewone oven of in een magnetron. Je kunt er ook chloortabletten voor gebruiken of een speciale sterilisator. Maar waarom het jezelf moeilijk maken als er een toestel bestaat die al deze karweitjes in jouw plaats doet?


Een flessenwarmer met sterilisatorfunctie is een toestel dat zowel flesjes melk of potjes babyvoeding opwarmt als flesjes, spenen of fopspenen steriliseert. Om je kleintje op een veilige manier te voeden hoef je met dit handige toestel geen extra apparaten in huis te halen en je bespaart er heel wat tijd mee. Ga bij jezelf even na hoeveel tijd je besteedt aan het klaarmaken van de voeding van je kleintje, het opwarmen ervan en het schoonmaken en steriliseren van de flessen en spenen. Het lijkt wel of je er de hele dag mee in de weer bent. Een flessenwarmer met sterilisatiefunctie doet helemaal in zijn eentje het werk, zodat jij meer tijd hebt om je met je kindje bezig te houden. Als dat geen luxe is!

Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer 500W voor snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien | Wit

Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer 500W - Digitale flessenwarmer voor snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien - Wit De Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer is een handige flessenwarmer met zowel een steriliseer- als ontdooifunctie. Een heel veelzijdig toestel dus dat je bijna niet kunt missen met een baby of peuter in huis. Deze flessenwarmer en sterilisator heeft een vermogen van 500 Watt en kun je via het display eenvoudig bedienen. Je kunt het toestel zo instellen dat het flesjes melk of potjes voeding snel of langzaam opwarmt. Ook de ontdooi- en steriliseerfunctie stel je in met een enkele druk op de knop.

 

Esparanza 3-in-1 Baby Flessenwarmer – Babyvoedingsverwarmer – Babyfles Sterilisator

2-in-1 Baby Flessenwarmer - Flessen Warmer voor Thuis - Babyvoedingsverwarmer -  Bottle Warmer Met de Esparanza 3-in-1 Flessenwarmer warm je niet alleen in een mum van tijd flesjes melk en potjes babyvoeding op, je kunt er ook flessen, spenen en fopspenen mee steriliseren, zodat alle voedingsbenodigdheden van je baby hygiënisch schoon zijn. De blauwe knop aan de voorkant van het toestel heeft 3 standen: opwarmen van melk, opwarmen van voeding en sterilisatie.

 

Tot slot

Krijg je het gevoel de hele dag met flesjes melk en potjes voeding in de weer te zijn, ga dan voor een flessenwarmer en sterilisator in een toestel. Zo kun jij je volledig richten op quality-time met je kleine spruit.

Een reactie plaatsen