Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer kopen
Flessenwarmer kopen

Flessenwarmer kopen

Heel wat jonge ouders hebben het gevoel dat ze de hele dag in de weer zijn. Zo’n kleintje moet gewassen worden, op tijd en stond verschoond worden, er moet om de zoveel tijd een flesje klaargemaakt worden en de was en de plas moet gedaan worden. Het lijkt wel of er helemaal geen tijd overblijft om samen te genieten. Met een flessenwarmer kun je gelukkig al wat tijd besparen. Terwijl dit handige toestel de het flesje op de juiste temperatuur brengt, kun jij genieten van een extra knuffelmomentje met je kleintje.

Er bestaan heel wat soorten flessenwarmers. Sommige werken volgens het principe van een thermosfles en kun je makkelijk overal met je meenemen, andere toestellen werken op elektriciteit en zijn handig om thuis te gebruiken. Daarnaast bestaan er ook toestellen die op stoom werken en deze kun je meteen ook perfect als sterilisator gebruiken. Ben je van plan om een flessenwarmer te kopen, informeer je dan goed vooraf zodat je een toestel koopt dat perfect aan je behoeften voldoet.

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Tommee Tippee - Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg De Tommee Tippee werkt volgens het systeem van een thermosfles en is hiermee een perfecte flessenwarmer voor onderweg. Voor je op stap gaat vul je de maatbeker met warm water en sluit je deze af met de dop en de beker. Krijgt je kleintje honger onderweg, dan plaats je het flesje in de beker en de voeding wordt gelijkmatig opgewarmd. Deze flessenwarmer is trouwens ook perfect geschikt om thuis te gebruiken.

 

Philips Avent SCF355/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

Philips Avent SCF355/00 - Babyvoeding- en flessenwarmer De Philips Avent SCF355/00 flessenwarmer is een eenvoudig en goedkoop toestel dat het prima doet. Heel wat gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwalteitsverhouding. Deze flessenwarmer warmt zowel flesvoeding als potjes babyvoeding gelijkmatig op. Hierdoor kan het opwarmen wel wat langer duren, maar het grote voordeel hiervan is dat tijdens het opwarmingsproces alle voedingsstoffen perfect behouden blijven.

 

Topcom KF-4301 Flessenwarmer – Steriliseerfunctie – Wit

Topc Flessenwarmer KF 4301 Met de Topcom KF-4301 flessenwarmer warm je niet alleen makkelijk flesjes en potjes voeding op, je kunt dit toestel ook perfect als sterilisator gebruiken. In ongeveer 20 minuten is een flesje melk van 200 ml op de juiste temperatuur en dat geeft je precies voldoende tijd om je kleintje te verschonen en even te knuffelen. Leuk zijn de extra accessoires op fruitsap te persen.

 

 

Tot slot

Sommige ouders vinden een magnetron het handigste toestel om flessenvoeding op te warmen. Dat gaan inderdaad vrij snel, maar een magnetron verwarmt de melk niet gelijkmatig en door de snelle opwarming gaan heel wat voedingsstoffen verloren. Een flessenwarmer kopen is echt geen overbodige luxe met een baby in huis. De babyvoeding wordt gelijkmatig en langzaam opgewarmd, wat veel veiliger en gezonder voor je kleintje

Een reactie plaatsen