Beste flessenwarmers » Algemeen » Welke flessenwarmer kopen?
Welke flessenwarmer kopen?

Welke flessenwarmer kopen?

Baby’s en peuters kunnen niet lang wachten als hun buikje knort. En als zorgzame mama of papa wil je ze natuurlijk op hun wenken bedienen en hen een gezonde maaltijd op de juiste temperatuur voorschotelen. Een flessenwarmer in huis om de voeding van je kleintje op te warmen is echt geen overbodige luxe. Maar welk toestel kies je het best?

Een flessenwarmer warmt een flesje melk of een potje babyvoeding geleidelijk aan op waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven. Sommige flessenwarmers hebben ook een sterilisatiefunctie zodat je om flesjes, spenen en fopspenen te steriliseren geen extra toestel in huis moet halen. Welke flessenwarmer je kiest, zal afhangen van je persoonlijke voorkeur en van wat je van een flessenwarmer verwacht. Een flessenwarmer die werkt volgens het principe van een warmwaterbad is heel handig, maar heeft meestal geen sterilisatiefunctie. Wil je een flessenwarmer die ook flesjes en spenen kan steriliseren, dan kies je beter een toestel die werkt met stoom. Er bestaan ook flessenwarmers die werken volgens het principe van een thermische fles en deze zijn ideaal voor onderweg en als je geen elektriciteit in de buurt hebt.

Philips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer

Philips Avent SCF256/00 - Flessenwarmer Ga je graag op stap met het hele gezin, dan is de Philips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer het ideale toestel voor jou. Deze flessenwarmer werkt volgens het principe van een thermische fles en je kunt er de maaltijd van je kleintje altijd en overal mee opwarmen. De thermische fles vul je met warm water waarna je deze goed afsluit met de speciale dop. Voelt je kleintje een hongertje opkomen, dan plaats je de fles melk of het potje babyvoeding in de beker en je voegt er het warme water aan toe. Je wacht tot de voeding op de juiste temperatuur is, en je kleintje kan zijn buikje vullen.

Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer 500W | Digitale flessenwarmer voor snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien | Wit

Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer 500W - Digitale flessenwarmer voor snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien - Wit Vind je het niet leuk dat je keuken vol toestellen staat, dan is een flessenwarmer met een sterilisatiefunctie een prima idee. De Alecto BW-700 Digitale flessenwarmer 500W warmt zowel flesjes melk als potjes babyvoeding op en je kunt er perfect flesjes, spenen en fopspenen mee steriliseren. Bovendien heeft deze flessenwarmer ook een ontdooifunctie. Een heel handig 3-in–1 toestel dus!

 

Tot slot

Er bestaan heel wat flessenwarmers en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Weet je niet goed voor welke flessenwarmer je moet kiezen, ga dan bij de keuze voor een bepaald toestel eerst en vooral na wat je precies van het toestel verlangt en welke eigenschappen je belangrijk vindt.

Een reactie plaatsen