Beste flessenwarmers » Reviews

Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg

Met het hele gezin op stap gaan is altijd gezellig en dan neem je natuurlijk ook graag je jongste spruit mee. Uiteraard wilt je kleintje ook tijdens een uitstapje op zijn wenken bediend worden als het honger krijgt. Zo’n kleintje kent het begrip ‘nog eventjes wachten’ immers nog niet als zijn buikje knort. Met een flessenwarmer voor in de auto en onderweg kun je je kleintje altijd en overal tevredenstellen.

Meer lezenBaby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg

Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer | vermogen 500W via 230V, 100W via 12V | Wit

Een uitje met het hele gezin is altijd leuk, maar met baby’s of peuters is een dagje op stap gaan vaak niet zo vanzelfsprekend. Er moet heel wat meegenomen worden voor je kindje en wat als het onderweg honger krijgt en je geen flesje kunt opwarmen? Een flesje koude melk? Je kleintje zal er beslist zijn neusje voor ophalen.

Meer lezenAlecto BW-512 CAR Flessenwarmer | vermogen 500W via 230V, 100W via 12V | Wit

Alecto BW-80 Flessenwarmer | Geschikt voor fles- en potvoeding en voor thuis en in de auto | Wit

Een flessenwarmer is een babyartikel dat niet noodzakelijk is om in huis te hebben – er bestaan immers heel wat manieren om de maaltijd van je kleintje op de juiste temperatuur te brengen – maar dit toestel maakt het leven met een baby of peuter in huis wel een stuk comfortabeler.

Meer lezenAlecto BW-80 Flessenwarmer | Geschikt voor fles- en potvoeding en voor thuis en in de auto | Wit

Topcom KF-4301 Flessenwarmer – Steriliseerfunctie – Wit

Met een baby in huis lijkt het wel of je een hele dag in de weer bent en je altijd tijd tekort komt. Producenten van babyartikels hebben dan ook enkele handige hulpmiddelen uitgevonden om het leven van kersverse ouders net dat ietsje comfortabeler en makkelijker te maken. Een van de meest interessante toestellen hiervoor is een flessenwarmer.

Meer lezenTopcom KF-4301 Flessenwarmer – Steriliseerfunctie – Wit

Nûby: programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Als het maagje van je kleintje begint te knorren, dan is er geen tijd te verliezen. Je kleine spruit wil op zijn wenken bediend worden en dat is zijn goed recht. Een flesje opwarmen onder de kraan kan behoorlijk wat tijd vragen. Met de magnetron gaat alles wat sneller, maar het grote nadeel hiervan is dat vele voedingsstoffen verloren gaan en dat de voeding niet gelijkmatig verwarmd wordt. Een flessenwarmer werd zodanig ontwikkeld dat deze zowel snel als veilig de maaltijd van je kleintje opwarmt.

Meer lezenNûby: programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Moedermelk heeft altijd de ideale temperatuur. Kersverse moeders die met hun baby op stap gaan, hebben dus in principe altijd voldoende voorraad mee om de honger van hun kleintje te stillen. Soms is het echter niet mogelijk om je kleintje onderweg borstvoeding te geven en kindjes die flessenvoeding krijgen moeten tijdens een uitstapje uiteraard ook kunnen gevoed worden. Maar wat als er geen elektriciteit in de buurt is om een flesje op te warmen? Een flessenwarmer voor onderweg is de ideale manier om je kleintje overal op zijn wenken te bedienen.

Meer lezenTommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Dr. Brown’s Flessenwarmer

De tijd dat men flesjes melk in een warmwaterbad op het vuur moest opwarmen is gelukkig al lang voorbij. Dit was niet alleen een heel gedoe, maar het gebeurde ook heel vaak dat de melk te warm was. Een flesje op deze manier opwarmen duurde dus niet alleen heel lang, maar als het flesje dan ook nog afgekoeld moest worden tot de juiste temperatuur, dan kon je er geruime tijd mee bezig zijn.

Meer lezenDr. Brown’s Flessenwarmer

Philips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer

Op stap gaan met een baby of een peuter vraagt heel wat voorbereiding. Een luiertas gevuld met allerhande spulletjes zoals verse luiers, billendoekjes, een verschoonmatje, verse kleertjes, een extra fopspeen helpt je al een heel eind op weg. Maar wat als je baby of je peuter honger krijgt? Voor koude melk of een koud hapje zal je kleintje zijn neusje ophalen en … gelijk heeft het.

Meer lezenPhilips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer

Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

Kersverse ouders kunnen het op bepaalde tijdstippen behoorlijk druk hebben. Het drukste wordt het als je baby of peuter een hongertje voelt opkomen. Je kleintje horen krijsen van de honger is hartverscheurend. Op een traditionele manier een flesje opwarmen vraagt niet alleen veel tijd, maar je hebt ook je handen niet vrij om je baby’tje te troosten.

Meer lezenPhilips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer