Beste flessenwarmers » Reviews » Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer | vermogen 500W via 230V, 100W via 12V | Wit

Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer | vermogen 500W via 230V, 100W via 12V | Wit

Een uitje met het hele gezin is altijd leuk, maar met baby’s of peuters is een dagje op stap gaan vaak niet zo vanzelfsprekend. Er moet heel wat meegenomen worden voor je kindje en wat als het onderweg honger krijgt en je geen flesje kunt opwarmen? Een flesje koude melk? Je kleintje zal er beslist zijn neusje voor ophalen.

Beschrijving van de Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer

Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer | vermogen 500W via 230V, 100W via 12V | Wit Met de Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer hoef je je nooit meer zorgen te maken als je kindje onderweg honger krijgt. Met behulp van de 12V adapter kun je ook perfect in de auto een flesje melk of een potje babyvoeding opwarmen. Begint het buikje van je kleine spruit te knorren, dan vul je de flessenwarmer met water, je sluit deze via de 12V adapter aan op de sigarettenaansteker, je stelt de flessenwarmer in op de gewenste stand en je plaatst het flesje melk of het potje babyvoeding erin. Nog eventjes geduld en de maaltijd van je hongerige spruit is klaar. Deze flessenwarmer kun je uiteraard ook thuis gebruiken als je een flesje of een potje wilt opwarmen. Aangesloten op een stopcontact is de maaltijd van je kleintje trouwens nog vlugger op de juiste temperatuur. Deze flessenwarmer beschikt over drie verschillende standen waarmee je een flesje of een potje kunt opwarmen. Wel oppassen bij de derde stand, want dan wordt het water in de flessenwarmer wel echt heet.

Voordelen

  • Bij de Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer wordt een 12V adapter geleverd waarmee je ook in de wagen een flesje melk of een potje babyvoeding kunt opwarmen.
  • Interessant zijn de drie standen: deze gaan van geleidelijke opwarming tot zeer snelle opwarming.
  • Je kunt deze flessenwarmer ook perfect in het stopcontact thuis gebruiken.
  • Vrijwel alle flesjes of potjes met standaardafmetingen kunnen in deze flessenwarmer opgewarmd worden.
  • Het toestel is licht waardoor je het makkelijk overal met je kunt meenemen.

Nadelen

  • Een flesje via de 12V adapter opwarmen vraagt wel wat tijd.
  • Bij de derde stand moet je heel goed oppassen want het water kan behoorlijk heet worden.

Voor wie is de Alecto BW-512 CAR geschikt?

Ga je graag op stap met het hele gezin, zonder dat je je zorgen moet maken over de tijden waarop je kleintje wilt eten, dan zul je heel tevreden zijn over de handige Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer. Je kunt er zowel een flesje melk voor baby’s als een potje babyvoeding voor peuters mee opwarmen. Geen gezeur dus meer in de auto als je kleintje honger krijgt. Uiteraard kun je deze flessenwarmer ook perfect thuis gebruiken. Heel handig in de keuken voor overdag, maar net zo handig op de kinderkamer voor ’s nachts.

Over het merk Alecto

Alecto is een producent van kleine elektrische en elektronische huishoudelijke apparaten. Voorop staan veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Alecto ontwikkelt zowel toestellen voor baby’s en kinderen, zoals flessenwarmers, babyfoons met of zonder camera, slaaptrainers, enz.… als apparaten die de algemene veiligheid in huis waarborgen zoals bijvoorbeeld rookmelders.

Een reactie plaatsen