Beste flessenwarmers » Reviews » Alecto BW-70 Flessenwarmer | Geschikt voor fles-en potvoeding met flessenhouder | Wit

Alecto BW-70 Flessenwarmer | Geschikt voor fles-en potvoeding met flessenhouder | Wit

Borstvoeding heeft altijd dezelfde aangename temperatuur, tenminste als je je kleintje rechtstreeks kunt voeden. Kun je dit om de een of andere reden niet, dan zul je een flesje afgekolfde moedermelk moeten opwarmen. Dit kun je op verschillende manieren doen: onder de kraan, in een warmwaterbad op het vuur of in een magnetron. De makkelijkste, veiligste en meest gezonde methode hiervoor is echter een flessenwarmer.

Beschrijving van de Alecto BW-70 flessenwarmer

Alecto BW-70 Flessenwarmer | Geschikt voor fles- en potvoeding met flessenhouder | Wit De Alecto BW-70 flessenwarmer warmt in geen tijd flesjes melk en potjes babyvoeding op. Dus geen gedoe en tijdverspilling meer om de voeding van je kleintje op de juiste temperatuur te krijgen. Terwijl dit handige toestel alle werk doet, kun jij je bezighouden met je kindje. Vooraan het toestel bevindt zich een bedieningsknop en een indicatielampje. Met een draai aan de knop stel je de gewenste temperatuur in en als het water verwarmd wordt, licht het indicatielampje op. Gaat het lichtje uit, dan heeft het water de juiste temperatuur bereikt om flesjes melk of potjes voeding op te warmen. Als je het reservoir met kraantjeswater vult, dan zul je de flessenwarmer af en toe eens moeten ontkalken. Hiervoor vul je het reservoir met azijn. Als de kalkaanslag verdwenen is, kun je de flessenwarmer met een vochtige doek schoonmaken.

Voordelen

  • Heel handig is het indicatielampje dat aanduidt wanneer het water warm is.
  • De Alecto BW-70 is een handig toestel dat heel makkelijk te bedienen is.
  • Deze flessenwarmer heeft een neutrale vormgeving en kleur en past dan ook perfect in elke keuken of kinderkamer.
  • Heel wat gebruikers zijn tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt er net geen 18 euro voor.

Nadelen

  • Vooral als de melk of de voeding uit de koelkast komt duurt het vrij lang voor deze op de juiste temperatuur is.
  • Hoewel het indicatielampje aangeeft wanneer het water warm is, wordt er niet aangegeven wanneer de voeding op temperatuur is.

Voor wie is de Alecto BW-70 geschikt flessenwarmer geschikt?

Een kleintje met honger begrijpt helemaal niet dat een flesje of een potje babyvoeding opwarmen wat tijd vraagt en verwacht dan ook dat het op zijn wenken wordt bediend. Met de Alecto BW-70 warm je flesjes melk of potjes voeding handig op. Terwijl dit toestel alle werk doet kan je je als ouder met je kindje bezighouden, zodat het wat afgeleid wordt van een knorrende maag.

Over het merk Alecto

Alecto is een dochteronderneming van Hesdo B.V. De opzet van dit Nederlandse bedrijf dat in 1973 werd opgericht, is het ontwerpen van betaalbare consumentenelektronica. Naast flessenwarmers ontwikkelt Alecto ook thermometers, foodprocessors, babyfoons, enz… kortom, producten die bijdragen aan de veiligheid en het comfort van zowel ouders als kinderen.

Een reactie plaatsen