Beste flessenwarmers » Reviews » Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg

Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg

Met het hele gezin op stap gaan is altijd gezellig en dan neem je natuurlijk ook graag je jongste spruit mee. Uiteraard wilt je kleintje ook tijdens een uitstapje op zijn wenken bediend worden als het honger krijgt. Zo’n kleintje kent het begrip ‘nog eventjes wachten’ immers nog niet als zijn buikje knort. Met een flessenwarmer voor in de auto en onderweg kun je je kleintje altijd en overal tevredenstellen.


Beschrijving van de Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg

Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg De Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg is een compacte en handige flessenwarmer waarmee je ook perfect onderweg een flesje kunt opwarmen. Je maakt het flesje voor vertrek klaar en als het etenstijd is plaats je deze in de flessenwarmer. Je sluit de flessenwarmer aan op de aansteker van je auto en het flesje wordt langzaam opgewarmd. Je hoeft dus helemaal geen water of een stopcontact in de buurt te hebben. Aan de zijkant van deze flessenwarmer zit een ophanglus en een ophanghaakje wordt er gratis bijgeleverd.

Voordelen

  • Om een flesje melk op te warmen heb je met deze flessenwarmer helemaal geen water nodig.
  • Deze flessenwarmer werkt op 12 volt waardoor je het flesje in de wagen kunt opwarmen.
  • Het is een ideale flessenwarmer voor onderweg.
  • Handig zijn de ophanglus en het ophanghaakje.
  • Je kunt om het even welk flesje opwarmen in deze flessenwarmer.

Nadelen

  • Om potjes babyvoeding op te warmen is deze flessenwarmer niet zo handig.

Voor wie is de Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg geschikt?

De Baby Fles Verwarmer 12v voor in de auto en onderweg is bijzonder geschikt voor gezinnen die er met een kleine dreumes een dagje op uit trekken. Je kunt een of meerdere flesjes thuis al voorbereiden en om deze op te warmen plaats je ze gewoon in de flessenwarmer die je vervolgens aansluit op de aansteker in de wagen.

Over het merk Siam Specials

Siam Specials is een elektronica specialist die allerlei handige toebehoren produceert en levert. In hun gamma hebben ze allerhande kabels, stekkers, lichten en meters. Een van de handigste producten van dit merk is de 12V flessenwarmer voor in de auto en onderweg.

Een reactie plaatsen