Beste flessenwarmers » Reviews » Dr. Brown’s Flessenwarmer

Dr. Brown’s Flessenwarmer

De tijd dat men flesjes melk in een warmwaterbad op het vuur moest opwarmen is gelukkig al lang voorbij. Dit was niet alleen een heel gedoe, maar het gebeurde ook heel vaak dat de melk te warm was. Een flesje op deze manier opwarmen duurde dus niet alleen heel lang, maar als het flesje dan ook nog afgekoeld moest worden tot de juiste temperatuur, dan kon je er geruime tijd mee bezig zijn.


Beschrijving van de Dr. Brown’s flessenwarmer

Dr. Brown's Flessenwarmer De Dr. Brown’s flessenwarmer is een handig toestel om flesjes melk en potjes babyvoeding op te warmen. Dit apparaat werkt door middel van stoom, zodat een flesje melk of een potje babyvoeding in een handomdraai de juiste temperatuur hebben. Deze flessenwarmer bestaat uit verschillenden onderdelen: een navulbaar waterreservoir, een mandje om flesjes melk of potjes babyvoeding in te plaatsen en een beschermkap om de stoom in het toestel te houden.  Vooraan het toestel bevindt zich een LCD-bedieningspaneel waarmee je de opwarmtijd kunt instellen. Na 10 minuten schakelt het toestel automatisch uit en de interne sensor zorgt ervoor dat het apparaat uitschakelt als het te warm wordt of als er geen water meer in het reservoir zit. Met deze handige en makkelijk te bedienen flessenwarmer kun je ook perfect fopspenen, flesjes en spenen hygiënisch schoonmaken.

Voordelen

  • De flessenwarmer van Dr. Brown is een handig en makkelijk te bedienen toestel.
  • Het navulbare waterreservoir hoeft niet telkens leeggemaakt worden, maar mag je gewoon bijvullen als het waterpeil gezakt is.
  • Na 10 minuten schakelt het toestel automatisch uit en de interne sensor zorgt ervoor dat het apparaat niet kan oververhitten.
  • Het LCD-display is ook in het donker heel goed leesbaar.
  • Het hele toestel is makkelijk uit elkaar te halen en dus heel eenvoudig grondig schoon te maken.

Nadelen

  • Heel jammer is dat de grootste fles van Dr. Brown niet in het toestel past.
  • De Dr. Brown’s flessenwarmer is geen goedkoop toestel. Adviesprijs is 54,94 euro.

Voor wie is de Dr. Brown’s flessenwarmer geschikt?

De Dr. Brown’s flessenwarmer is bijzonder geschikt voor ouders die niet veel tijd hebben om een flesje melk of een potje babyvoeding op te warmen. In dit handige toestel worden vrijwel alle Dr. Brown flesjes gelijkmatig opgewarmd. Een flesje melk van 150 ml warm je in nauwelijks 3 minuten op. Kleintjes met grote honger – en mama’s die heel veel andere zaken om handen hebben – zullen maar wat blij zijn dat hun flesje melk of potje babyvoeding in een handomdraai klaar is.

Over het merk Dr. Brown

De producten van Dr. Brown werden ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. De flessen van Dr. Brown beschikken over een speciaal ventielsysteem waarmee je je baby of peuter vacuümvrij kunt laten drinken. Dit systeem voorkomt niet alleen boertjes en winderigheid, maar zorgt er ook voor dat alle voedingsstoffen optimaal behouden blijven.

Een reactie plaatsen