Beste flessenwarmers » Reviews » Nûby: programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Nûby: programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Als het maagje van je kleintje begint te knorren, dan is er geen tijd te verliezen. Je kleine spruit wil op zijn wenken bediend worden en dat is zijn goed recht. Een flesje opwarmen onder de kraan kan behoorlijk wat tijd vragen. Met de magnetron gaat alles wat sneller, maar het grote nadeel hiervan is dat vele voedingsstoffen verloren gaan en dat de voeding niet gelijkmatig verwarmd wordt. Een flessenwarmer werd zodanig ontwikkeld dat deze zowel snel als veilig de maaltijd van je kleintje opwarmt.


Beschrijving van de Nûby programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator De Nûby programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator warmt niet alleen snel en veilig flesjes melk en potjes babyvoeding op, je kunt er ook perfect ingevroren melk mee ontdooien. Een ander groot voordeel van dit toestel is de sterilisatiefunctie. Om spenen en flesjes te steriliseren heb je dus geen extra toestel meer nodig. Deze flessenwarmer werkt met stoom. De intense warmte die deze stoom vrijgeeft zorgt ervoor dat alle schadelijke bacteriën vernietigd worden. Vooraan het toestel zit een knop waarmee je alle functies kunt instellen. Dit lijkt op het eerste gezicht wat ingewikkeld maar na het doornemen van de handleiding zul je merken dat het eigenlijk heel eenvoudig is om het toestel te bedienen. De duur om een fles op te warmen hangt af van de grootte van de fles en de hoeveelheid melk. Flesjes en spenen steriliseren duurt 8 minuten.

Voordelen

  • Omdat de Nûby programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator met stoom werkt warmen flessen vrij vlug op. Een fles op kamertemperatuur is klaar in 2 minuten, een fles bevroren moedermelk op lichaamstemperatuur krijgen duurt 10 minuten.
  • Je hebt geen extra toestel nodig om spenen en flessen te steriliseren.
  • De licht- en geluidsindicator zorgt ervoor dat je meteen ziet en hoort als de maaltijd van je kleintje klaar is.
  • Het toestel schakelt automatisch uit, dus oververhitting is niet mogelijk.

Nadelen

  • Omdat deze flessenwarmer en sterilisator verschillende functies heeft kost het wel wat tijd om de handleiding door te nemen.
  • Deze flessenwarmer is vrij prijzig, je betaalt er net geen 60 euro voor.

Voor wie is de Nûby programmeerbare 2-in-1 flessenwarmer en sterilisator geschikt?

Voor ouders die niet houden van verschillende toestellen in huis is deze de combinatie van flessenwarmer en sterilisator de ideale oplossing. Een flesje wordt in geen tijd op de juiste temperatuur gebracht, zodat jij je volle aandacht op je kindje kunt richten. Terwijl de Nûby flessenwarmer alle werk doet heb jij je handen vrij om je kleintje te troosten of te verschonen. Ingevroren moedermelk breng je in nauwelijks 10 minuten op lichaamstemperatuur zodat je baby niet lang moet wachten op zijn favoriete maaltijd.

Over het merk Nûby

Nûby is een lijn babyartikelen die in de jaren zeventig ontworpen werd door het bedrijf Luv n’ Care. Dit van oorsprong Engelse bedrijf staat garant voor kwaliteitsvolle producten die inmiddels in 155 landen verkrijgbaar zijn.

Een reactie plaatsen