Beste flessenwarmers » Reviews » Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

Kersverse ouders kunnen het op bepaalde tijdstippen behoorlijk druk hebben. Het drukste wordt het als je baby of peuter een hongertje voelt opkomen. Je kleintje horen krijsen van de honger is hartverscheurend. Op een traditionele manier een flesje opwarmen vraagt niet alleen veel tijd, maar je hebt ook je handen niet vrij om je baby’tje te troosten.


Beschrijving van de Philips Avent SCF356/00 – Babyvoeding- en flessenwarmer

Philips Avent SCF356/00 - Babyvoeding- en flessenwarmer Met de Philips Avent SCF356/00 babyvoeding- flessenwarmer heb je tijdens het opwarmen van een flesje melk of een potje babyvoeding je handen vrij om je kleintje te verschonen en te troosten. Deze gebruiksvriendelijke flessenwarmer warmt melk of voeding gelijkmatig op in maximaal 10 minuten. Vooraan het toestel vind je de bedieningsknop waarmee je de hoeveelheid melk en de temperatuur kunt instellen. Geef je je kleintje ingevroren borstvoeding, dan kun je deze met de Philips Avent SCF356/00 ook op een veilige manier ontdooien. Dit toestel beschikt over een voortgangsindicator waardoor je perfect het verwarmen van de melk of voeding kunt volgen. Ook interessant is de automatische warmhoudfunctie die de melk gedurende 20 minuten op temperatuur houdt. Met uitzondering van de 60 ml flessen is dit apparaat geschikt voor alle Avent-flessen en bewaarpotjes voor babyvoeding.

Voordelen

  • De Philips Avent SCF356/00 is een veelzijdig toestel dat melk en voeding ontdooit, verwarmt en warm houdt.
  • Handig is de voortgangsindicator en de warmhoudfunctie.
  • Het toestel oogt mooi en heeft een gestroomlijnde vormgeving.
  • Deze flessenwarmer is makkelijk te bedienen: met een draai aan de bedieningsknop doet de flessenwarmer al het werk en heb jij je handen vrij om je met je kleintje bezig te houden.

Nadelen

  • Deze flessenwarmer is niet goedkoop. Gemiddeld betaal je er zo’n 53 euro voor.
  • Sommige gebruikers vinden de opwarmtijd van 10 minuten behoorlijk lang.
  • De Philips Avent SCF356/00 babyvoeding- en flessenwarmer geeft geen signaal als de melk of voeding op temperatuur is.

Voor wie is de Philips Avent SCF356/00 geschikt?

De Philips Avent SCF356/00 babyvoeding- en flessenwarmer is zowel geschikt voor het ontdooien van moedermelk en vaste babyvoeding als voor het opwarmen van melk of voeding. Door de gelijkmatige opwarming gaan er geen voedingsstoffen verloren. Als je tegelijkertijd je kleintje wilt troosten en een hapje wilt klaarmaken, dan kan dit perfect: het toestel kun je makkelijk met een hand bedienen.

Over het merk Philips Avent

De Nederlandse elektronicaproducent Philips bracht met de merknaam Avent zo’n 30 jaar geleden een eigen lijn baby-en kinderartikelen op de markt. Avent staat voor een volledig gamma kwaliteitsvolle babyproducten gaande van verzorgingssetjes over alles wat met voeding te maken heeft tot babyfoons. Veiligheid en gebruiksgemak zijn de belangrijkste eigenschappen waar alle producten van Philips Avent aan voldoen.

Een reactie plaatsen