Beste flessenwarmers » Reviews » Topcom KF-4301 Flessenwarmer – Steriliseerfunctie – Wit

Topcom KF-4301 Flessenwarmer – Steriliseerfunctie – Wit

Met een baby in huis lijkt het wel of je een hele dag in de weer bent en je altijd tijd tekort komt. Producenten van babyartikels hebben dan ook enkele handige hulpmiddelen uitgevonden om het leven van kersverse ouders net dat ietsje comfortabeler en makkelijker te maken. Een van de meest interessante toestellen hiervoor is een flessenwarmer.

Beschrijving van de Topcom KF-4301 Flessenwarmer met Steriliseerfunctie

Topc Flessenwarmer KF 4301 De Topcom KF-4301 Flessenwarmer met Steriliseerfunctie is een toestel dat flesjes op de juiste temperatuur brengt. Bovendien heeft deze flessenwarmer ook een sterilisatiefunctie en met behulp van de bijgeleverde citruspers kun je er makkelijk een gezond sapje voor je actieve peuter mee maken. Een fles van 200 ml melk warm je in een twintigtal minuutjes op. Dit lijkt misschien vrij lang, maar tijdens het opwarmen heb jij wel je handen vrij om je met je kleintje bezig te houden. Bovendien zorgt de warmhoudfunctie ervoor dat je een flesje melk of een potje babyvoeding makkelijk van tevoren kunt opwarmen. Als je kleintje honger krijgt kan het dus meteen op zijn wenken bediend worden. Aan de voorkant van de Topcom KF-4301 zit een bedieningsknop waarmee je de graden kunt instellen en de sterilisatiefunctie kunt activeren.

Voordelen

  • Met de Topcom KF-4301 Flessenwarmer met Steriliseerfunctie kun je zowel flesjes opwarmen als spenen, fopspenen en flessen steriliseren.
  • Dit toestel verwarmt de melk op een gelijkmatige manier waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven.
  • In deze flessenwarmer kun je flessen van gelijk welk merk opwarmen.
  • Bijzonder leuk en origineel is de citruspers waar je sapjes mee kunt maken.
  • Met de warmhoudfunctie kun je perfect flesjes melk van tevoren verwarmen zodat je kleintje niet lang hoeft te wachten als het honger krijgt.

Nadelen

  • Een flesje melk van 200 ml opwarmen duurt ongeveer 20 minuten wat vrij lang is.
  • Als de melk op de juiste temperatuur is, schakelt het toestel niet automatisch uit.

Voor wie is de Topcom KF-4301 Flessenwarmer met Steriliseerfunctie geschikt?

Omdat de Topcom KF-4301 zowel flesjes opwarmt, flesjes en spenen steriliseert en een citruspers heeft is dit een heel handig toestel voor ouders die niet veel plaats hebben in de keuken om er allerhande toestellen te zetten. De warmhoudfunctie is bijzonder handig om flesjes warm te houden zodat je makkelijk een flesje van tevoren kunt klaarmaken als je een ongeduldige en hongerige baby in huis hebt. Ook voor ouders van tweelingen is deze warmhoudfunctie heel handig omdat de flesjes van beide kleintjes gedurende geruime tijd op de juiste temperatuur blijven.

Over het merk Topcom

Topcom is een leverancier van allerhande elektronische producten die onder de naam Topcom Kidzzz een lijn babyartikelen heeft ontwikkeld. Naast de Topcom KF-4301 flessenwarmer bevat het gamma kinderartikelen ook digitale babyfoons.

Een reactie plaatsen