Beste flessenwarmers » Algemeen » Flessenwarmer: ervaringen
Flessenwarmer: ervaringen

Flessenwarmer: ervaringen

Gezinnen die een baby verwachten moeten meestal heel wat dingen in huis halen. Een geboortelijst opstellen is dan ook een prima idee. Maar wat plaats je nu precies op die geboortelijst? Welke producten heb je echt nodig en welke zijn eigenlijk overbodig? Voor welke merken ga je het best? Wat zijn de ervaringen van andere ouders met bepaalde producten of toestellen?

Een flessenwarmer is een van de zaken die op een geboortelijst zeker niet mag ontbreken. Dit toestel maakt het leven van jonge ouders en hun baby immers een stuk comfortabeler. Je kunt er in eerste instantie flesjes poedermelk mee opwarmen, maar een flessenwarmer is ook geschikt om afgekolfde moedermelk mee op te warmen of te ontdooien. Wordt je baby al wat groter en is deze overgeschakeld op vaste voeding, dan kun je met een flessenwarmer ook deze voeding perfect opwarmen. Het grote voordeel van een flessenwarmer is dat gedurende het hele opwarmingsproces alle voedingsstoffen perfect behouden blijven. Een ander, niet onbelangrijk, voordeel is dat je er heel wat tijd mee bespaart. Het toestel doet zelf alle werk zodat jij je aandacht volledig op je kleintje kunt richten. Vrijwel alle ouders hebben positieve ervaringen met een flessenwarmer en zouden deze helemaal niet meer kunnen missen.

Difrax S-flesverwarmer

Difrax S-flesverwarmer De Difrax S-flesverwarmer is niet meteen een goedkoop toestel, maar de ervaringen met deze flessenwarmer zijn qua gebruiksgemak wel erg positief. Deze compacte flessenwarmer warmt een flesje melk of afgekolfde borstvoeding op via een vast verwarmingselement. Je plaatst het flesje op het verwarmingselement en met een druk op de knop doet het toestel alle werk. Het is een licht toestel dat je makkelijk mee naar boven kunt nemen voor als je kindje ook ’s nachts honger heeft.

 

B-bottle Warmer Flower

B-bottle Warmer Flower De B-bottle Warmer Flower is een flessenwarmer waar vrijwel alle ouders positieve ervaringen mee hebben. Deze flessenwarmer ziet er niet alleen heel leuk uit, het toestel doet ook perfect wat het moet doen. Door middel van stoom brengt deze flessenwarmer een flesje melk van 240 ml in iets meer dan 3 minuten op de ideale temperatuur. Volgens ervaringen van jonge ouders met een peuter warmt deze flessenwarmer ook perfect potjes babyvoeding op. Een toestel waar je dus lang zult kunnen van genieten.

Tot slot

Als je als jonge mama of papa niet goed weet welke flessenwarmer je het beste koopt, dan is het altijd interessant om eens de ervaringen van andere ouders te lezen. Op basis hiervan kun je een gefundeerde keuze maken voor een bepaald toestel.

Een reactie plaatsen