Beste flessenwarmers » Algemeen

Flessenwarmer camping

Ook op vakantie wil je de voeding van je kleintje op een comfortabele manier kunnen opwarmen. In een hotelkamer of in een vakantiehuisje zijn er meestal voldoende stopcontacten aanwezig voor een flessenwarmer maar op een camping is dat vaak niet zo evident. Een flessenwarmer speciaal voor onderweg – die ook op 12 volt werkt of volgens het principe van een thermosfles – is dan ook een prima oplossing.

Meer lezenFlessenwarmer camping

Flessenwarmer 12 volt

Op stap gaan met een baby of een peuter vraagt heel wat voorbereiding. Alles wat je voor je baby of peuter nodig hebt, stop je het best in een luiertas: hydrofiele luiers, luiers, een fopspeen, vochtige doekjes, reservekledij, een handdoekje, kortom alles wat je in de loop van de dag nodig zou kunnen hebben. Uiteraard neem je het best ook de voeding van je kleintje mee.

Meer lezenFlessenwarmer 12 volt

Borstkolven

Borstvoeding heeft ten opzichte van bereide voeding heel wat voordelen. Deze natuurlijke voeding voldoet perfect aan de behoeften van je baby en bevat alle voedingsstoffen in precies de juiste hoeveelheden. Bovendien is moedermelk veel lichter verteerbaar dan kunstmatige melk zodat je kleintje de voedingsstoffen veel beter kan opnemen en verwerken.

Meer lezenBorstkolven

Flessenwarmer kopen

Heel wat jonge ouders hebben het gevoel dat ze de hele dag in de weer zijn. Zo’n kleintje moet gewassen worden, op tijd en stond verschoond worden, er moet om de zoveel tijd een flesje klaargemaakt worden en de was en de plas moet gedaan worden. Het lijkt wel of er helemaal geen tijd overblijft om samen te genieten. Met een flessenwarmer kun je gelukkig al wat tijd besparen. Terwijl dit handige toestel de het flesje op de juiste temperatuur brengt, kun jij genieten van een extra knuffelmomentje met je kleintje.

Meer lezenFlessenwarmer kopen

Alternatief voor moedermelk

Als je je baby borstvoeding geeft, dan weet je zeker dat de voeding van je kleintje de perfecte temperatuur heeft. Soms is het echter, omwille van verschillende omstandigheden, niet mogelijk om je kleintje rechtstreeks borstvoeding te geven en moet je een beroep doen op afgekolfde moedermelk. Deze bewaar je het best in de koelkast of in de diepvries. Wanneer je baby honger krijgt, kun je deze moedermelk makkelijk en veilig opwarmen in een flessenwarmer om je kleintje alsnog te laten genieten van een perfect flesje.

Meer lezenAlternatief voor moedermelk

Flessenwarmer: ervaringen

Gezinnen die een baby verwachten moeten meestal heel wat dingen in huis halen. Een geboortelijst opstellen is dan ook een prima idee. Maar wat plaats je nu precies op die geboortelijst? Welke producten heb je echt nodig en welke zijn eigenlijk overbodig? Voor welke merken ga je het best? Wat zijn de ervaringen van andere ouders met bepaalde producten of toestellen?

Meer lezenFlessenwarmer: ervaringen

Welke flessenwarmer kopen?

Baby’s en peuters kunnen niet lang wachten als hun buikje knort. En als zorgzame mama of papa wil je ze natuurlijk op hun wenken bedienen en hen een gezonde maaltijd op de juiste temperatuur voorschotelen. Een flessenwarmer in huis om de voeding van je kleintje op te warmen is echt geen overbodige luxe. Maar welk toestel kies je het best?

Meer lezenWelke flessenwarmer kopen?

Een goedkope flessenwarmer

Met een baby of een peuter in huis is een flessenwarmer echt geen overbodige luxe. De voeding van je kleintje wordt op een snelle en veilige manier verwarmd en zelf hoef je geen tijd te verliezen met het opwarmen van een flesje melk of een potje babyvoeding. Met een draai aan de knop doet dit handige toestel alle werk voor jou.

Meer lezenEen goedkope flessenwarmer

Flessenwarmer en sterilisator

Er bestaan wel meerdere manieren om flesjes melk of potjes babyvoeding op te warmen en om flesjes, spenen of fopspenen te steriliseren. Zo kun je voeding opwarmen in een warmwaterbad of in een magnetron. Steriliseren kun je in een kookpot of een snelkookpan, in een gewone oven of in een magnetron. Je kunt er ook chloortabletten voor gebruiken of een speciale sterilisator. Maar waarom het jezelf moeilijk maken als er een toestel bestaat die al deze karweitjes in jouw plaats doet?

Meer lezenFlessenwarmer en sterilisator