Beste flessenwarmers » Reviews » B-bottle Warmer Flower

B-bottle Warmer Flower

Een flessenwarmer heeft tal van voordelen: het flesje of het potje babyvoeding is snel op de ideale temperatuur, de voeding wordt geleidelijk aan opgewarmd waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan en terwijl de flessenwarmer alle werk doet, kun jij je bezighouden met je baby of peuter.

Beschrijving van de B-bottle Warmer Flower

B-bottle Warmer Flower De B-bottle Warmer Flower werkt met stoom en kan gebruikt worden om zowel flesjes melk als potjes babyvoeding op te warmen. Het toestel heeft een mooi design en is eenvoudig in gebruik. Deze flessenwarmer bestaat uit verschillende delen: een maatbeker, een reservoir en een mandje om de fles of het potje in te plaatsen. Om een flesje of een potje babyvoeding op te warmen vul je de maatbeker met de juiste hoeveelheid water (afhankelijk van de grootte van het flesje of het potje). Daarna giet je het water in het reservoir. In dit reservoir plaats je ook de fles of het potje, al dan niet in het mandje. Met een eenvoudige druk op de bedieningsknop warmt de B-bottle Warmer Flower de maaltijd van je kleintje op tot de gewenste temperatuur. Als het toestel aanstaat, gaat een controlelampje branden. Is de melk of de voeding op de juiste temperatuur, dan gaat het toestel automatisch uit.

Voordelen

  • Met de B-bottle Warmer Flower kun je zowel flesjes melk als potjes babyvoeding opwarmen.
  • Als het toestel werkt, gaat een controlelampje branden en als de voeding de juiste temperatuur heeft schakelt het apparaat automatisch uit.
  • Deze flessenwarmer is een van de weinige flessenwarmers met een bijzonder leuk design.
  • Het toestel warmt een fles van 240 ml op in nauwelijks 3 minuten en 30 seconden.
  • Je kunt deze flessenwarmer aankopen voor een bijzonder zacht prijsje. Je betaalt net geen 25 euro voor dit handige toestel.

Nadelen

  • Net zoals bij heel wat flessenwarmers neem je beter de handleiding grondig door voor gebruik.

Voor wie is de Bo Jungle flessenwarmer geschikt?

Zowel ouders van baby’s als ouders van peuters zullen heel tevreden zijn over de Bo Jungle flessenwarmer. Omdat deze flessenwarmer perfect geschikt is om ook potjes babyvoeding op te warmen is dit een aankoop waar je jarenlang plezier zult aan beleven. Deze flessenwarmer werkt met stoom waardoor flesjes melk en potjes babyvoeding in een handomdraai op de juiste temperatuur zijn. Heel handig dus als je kleintje niet lang op zijn maaltijd kan wachten.

Over het merk Bo Jungle

Bo Jungle is een Belgische producent van kwaliteitsvolle babyartikelen. De artikelen die het bedrijf aanbiedt werden ontwikkeld door Europese specialisten met ervaring in de wereld van baby-en kinderartikelen. Alle producten die ze op de markt brengen bieden jonge ouders het grootst mogelijke comfort.

Een reactie plaatsen