Beste flessenwarmers » Reviews » Philips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer

Philips Avent SCF256/00 – Flessenwarmer

Op stap gaan met een baby of een peuter vraagt heel wat voorbereiding. Een luiertas gevuld met allerhande spulletjes zoals verse luiers, billendoekjes, een verschoonmatje, verse kleertjes, een extra fopspeen helpt je al een heel eind op weg. Maar wat als je baby of je peuter honger krijgt? Voor koude melk of een koud hapje zal je kleintje zijn neusje ophalen en … gelijk heeft het.

Beschrijving van de Philips Avent SCF256/00 flessenwarmer

Philips Avent SCF256/00 - Flessenwarmer De Philips Avent SCF256/00 is een ideale flessenwarmer voor onderweg. Deze flessenwarmer werkt volgens het principe van een thermoskan. Voor je op stap gaat vul je de thermische fles met gekookt water. Het water blijf in deze fles maximaal zes uur warm, dus ben je voor een tijdje goed. Krijgt je kleintje honger, dan plaats je een flesje melk in de beker en je vult deze met het vooraf opgewarmde water tot onder de hals van de fles. Vervolgens maak je het deksel van de beker goed vast en het hete water warmt het flesje geleidelijk aan op. Na slechts ongeveer 2,5 minuten kan de honger van je kleintje gestild worden. Controleer wel altijd de temperatuur van de opgewarmde melk. Interessante tip: spoel de binnenkant van de thermische fles eerst met warm water voor je deze vult, zo krijgt het water de kans niet om af te koelen.

Voordelen

  • Met de Philips Avent SCF256/00 in de luiertas hoef je nooit meer op zoek naar stroom om een flesje op te warmen.
  • Je kunt deze flessenwarmer zowel thuis als onderweg gebruiken.
  • In slechts 2,5 minuut is je kindje zijn maaltijd klaar.
  • Deze flessenwarmer is heel handig in gebruik en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen

  • Hoewel dit een lichte flessenwarmer is (iets meer dan een halve kilo) neemt deze vrij veel plaats in in de luiertas.
  • Deze flessenwarmer is alleen geschikt voor Avent-flesjes.

Voor wie is de flessenwarmer Avent SCF256/00 geschikt?

De Avent SCF256/00 flessenwarmer is uiterst geschikt om mee te nemen als je met je baby of peuter op stap gaat. Toch kan deze flessenwarmer ook thuis goed van pas komen. Krijgt je kleintje ’s nachts honger, dan hoef je niet naar beneden te lopen om een flesje op te warmen. In nauwelijks 2,5 minuut wordt je kleintje op zijn wenken bediend. Na het drinken van zijn flesje kan zowel jij als je kleintje verder genieten van een zalige nachtrust.

Over het merk Philips Avent

Philips staat voor technologie en gebruiksgemak op elk vlak. Met Avent bracht deze Nederlandse elektronicaproducent een eigen lijn baby- en kinderproducten op de markt. Deze lijn producten is inmiddels wereldwijd gekend en staat bij heel wat moeders van over de hele wereld op nummer 1.

Een reactie plaatsen