Beste flessenwarmers » Reviews » Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Moedermelk heeft altijd de ideale temperatuur. Kersverse moeders die met hun baby op stap gaan, hebben dus in principe altijd voldoende voorraad mee om de honger van hun kleintje te stillen. Soms is het echter niet mogelijk om je kleintje onderweg borstvoeding te geven en kindjes die flessenvoeding krijgen moeten tijdens een uitstapje uiteraard ook kunnen gevoed worden. Maar wat als er geen elektriciteit in de buurt is om een flesje op te warmen? Een flessenwarmer voor onderweg is de ideale manier om je kleintje overal op zijn wenken te bedienen.

Beschrijving van de Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

Tommee Tippee - Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg Met de bijzonder handige Tommee Tippee – Closer to Nature flessenwarmer kun je je kleintje waar en wanneer je maar wilt een flesje melk op de ideale temperatuur geven. Voor je op stap gaat vul je de thermische beker met warm water, je sluit deze goed af met de dop en de beker en je hebt altijd warm water bij de hand om de maaltijd van je kindje op de juiste temperatuur te serveren. Krijgt je kleintje honger dan giet je het water in de beker, je plaatst het flesje erin en wacht tot de melk op de juiste temperatuur is. Met deze flessenwarmer voor onderweg warm je ook net zo eenvoudig babyvoeding op en omdat deze geleidelijk aan verwarmd wordt, blijven alle voedingsstoffen behouden. Deze flessenwarmer is geschikt voor flessen van Tommee Tippee, Avent, Nuby, Difrax en Doctor Brown.

Voordelen

  • Met de Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg kun je je baby werkelijk altijd en overal voeden.
  • Het is een bijzonder handig en duurzaam toestel dat makkelijk is in gebruik.
  • Deze flessenwarmer heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je koopt dit toestel voor net geen 26 euro aan.
  • Het water blijft heel lang warm in de thermische beker.
  • Je kunt er ook flesjes van andere merken mee opwarmen.

Nadelen

  • Deze flessenwarmer is wat groot om in de luiertas te stoppen.

Voor wie is de Tommee Tippee – Closer to Nature Flessenwarmer geschikt?

Alle ouders die graag een uitstapje maken met hun baby zullen heel tevreden zijn over deze handige flessenwarmer. Met de Tommee Tippee Closer to Nature flessenwarmer hoef je je geen zorgen te maken of je je kleintje wel een warm flesje kunt geven onderweg. Deze flessenwarmer is ideaal als je voor lange tijd op stap gaat want het water blijft gemiddeld 24 uur lang warm in de thermische kan. Ideaal dus als je een lange tijd in de wagen doorbrengt of een fikse wandeling maakt in de ongerepte natuur.

Over het merk Tommee Tippee

Tommee Tippee is een merk van babyartikelen dat behoort tot de Mayborn groep. Vijftig jaar geleden bracht deze producent van babyartikelen een lijn artikelen op de markt met de naam Tommee Tippee. Het bedrijf beoogde met de ontwikkeling van deze producten het dagelijkse leven van jonge ouders wat makkelijker te maken en hier zijn ze bijzonder goed in geslaagd.

Een reactie plaatsen